Viden og uddannelse

SCROLL NED

Vores mission er at få vores viden og opfindsomhed fra Roskilde Festival ud at leve i andre sammenhænge – året rundt. Det betyder, at vi kan tilbyde oplæg, workshops og kurser inden for alle de mange discipliner, som vi folder ud på festivalen.

Nogle emner kunne f.eks. være: 

  • Hvordan sørger man for bæredygtig omstilling i en organisation eller et event?
  • Hvordan motiverer og leder man frivillige?
  • Hvordan udarbejder man en strategi med andre bundlinjer end den økonomiske?
  • Hvordan kan man aktivere sit brand eller produkt for en yngre målgruppe?
  • Hvordan kuraterer man de bedste oplevelser til sin målgruppe?
  • Hvad er forskellen på sikkerhed og tryghed?

Det er blot nogle af de emner, som vi kan tilbyde jer oplæg, workshops og viden indenfor – og vi kan tilpasse det lige til det format og målgruppe, som du har brug for.

Oplæg og foredrag

Mangler I et oplæg til at kickstarte en teamdag eller sætte nogle tanker i gang om f.eks. cirkulær forretningsmodel eller mødet med de nye generationer på arbejdsmarkedet? Med vores store udvalg af kompetenceområder kan vi komme til jer og sætte de mentale tandhjul i gang hos jeres kolleger, kunder eller samarbejdspartnere.

Workshops

Har I planer om at udvikle jer inden for et specifikt område som f.eks. diversitet eller bæredygtighed? Eller skal I nå frem til et fælles mål eller strategi, kan vi hjælpe jer med at lande det helt rigtige sted med en workshop, der sørger for, at forventninger og slutresultatet går hånd i hånd.

Kurser

Vi afholder løbende en række kurser i forskellige formater. Nogle er tilbagevendende og længere kursusforløb, mens andre er enkeltstående. Du finder de aktuelle kurser her. Er du nysgerrig på et emne, som ikke står i den aktuelle kursusrække, skal du endelig tage kontakt til os.