RF EXPERIENCE

RF Experience sætter den unikke viden og erfaring fra Roskilde Festival i spil. Vi hjælper med at skabe og understøtte events, der vil engagere sine deltagere – uanset om det er med demokrati og fællesskab, musik og kunst, mad eller bæredygtighed.

Vi skræddersyr den enkelte oplevelse efter kundens behov ud fra følgende services:

 

Vi skaber helhedsoplevelser

Hvert år bygger vi i Roskilde Festival-gruppen en storby op fra næsten bar mark uden for Roskilde. Byen er Roskilde Festival. En enestående begivenhed med et særligt fællesskab. Et samfund med unikke oplevelser, som kun findes her, som samtidig skal fungere med de samme services og den samme logistik, som vi kender fra hverdagen.

I RF Experience samler vi al den viden og erfaring, vi har fra Roskilde Festival, og sætter den i spil i andre sammenhænge.
Uanset om det gælder musik, kunst og kultur, el og sanitet eller ledelse af frivillige og rådgivning og håndtering af sikkerhed, er vi klar til at omsætte den ekspertise, som arbejdet med Roskilde Festival genererer, til at skabe og understøtte store arrangementer og events af høj kvalitet.

RF Experience formål er almennyttigt og fokuserer på at støtte humanitært og kulturelt arbejde.

De bedste oplevelser og løsninger udvikles og skabes i fællesskab

RF Experience står for helhedsoplevelser, der flytter mennesker. Det gør vi med fokus på oplevelsesdesign, fællesskabsfølelse, kreativitet, kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed.

Vi leverer ikke standardløsninger, men skræddersyr de enkelte løsninger, så de passer til kundens behov. Og vi kan løfte alle dele af processen: fra idé- og konceptudvikling, over planlægning og afvikling, til evaluering, rapportering og dokumentation.

I alt hvad vi laver, er det vores ambition at udvikle fællesskaber, der flytter mennesker. Det gælder også i RF Experiences samarbejder. Vi sætter en ære i at være en engageret og aktiv medspiller for vores kunder – fordi det er vores erfaring, at de bedste oplevelser udvikles og skabes i fællesskab.

Jacques Holst ©