Vi deler vores viden via rådgivning, foredrag, kurser og seminarer

Stiig Hougesen/SH Luftfoto ©

Vi har over 40 års erfaring med at lave Roskilde Festival og er en platform for viden, som vi tilbyder deling af.

Roskilde Festival er en platform for viden og netværk. At sætte vores viden i spil med andre og i nye sammenhænge er grundlaget for udvikling af festivalen – og for at vi kan skabe kvalificerede, innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder.

Ligesom festivalen arbejder RF Experience med engagerende fællesskaber, der flytter mennesker gennem musik, kunst, bæredygtighed og aktiv deltagelse. En vigtig del af det er at bringe den viden, som arbejdet med festivalen har skabt, i spil i nye sammenhænge. Det er grundlaget for, at vi kan skabe kvalificerede, innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder.

Vi deler ud af vores erfaringer i form af rådgivning, kurser, uddannelse og seminarer, både om vores kernekompetencer – oplevelsesdesign, salg og partner-aktivering, logistik og event-sikkerhed – og inden for emner som innovation, ledelse, bæredygtighed, frivillighed, social ansvarlighed og organisationsudvikling. Det hele tilrettelægges og planlægges, så det passer til kundens behov og den viden, man har brug for.  

 

KONTAKT

info@rfexperience.dkinfo@rfexperience.dk
+45 78 74 40 00

 

I 2015 lavede RF Experience Oktoberfest og mannequinopvisning for Køge Handelsstandsforening. Telte, borde/bænke, catwalk og service til bespisning af 500 gæster.
Køge Handelsstandsforening