Vi angriber branding, sponsor- og partneraktivering på nye, kreative måder

Vi rådgiver både private virksomheder, events og kulturbegivenheder.

Store kulturbegivenheder og events, som RF Experience arbejder med, tilbyder spændende og unikke rammer, der er rige på uforglemmelige oplevelser. Det giver fantastiske muligheder for at angribe branding, sponsor- og partneraktivering på nye, kreative måder.

Vi er en ny og anderledes spiller på markedet, som både rådgiver private virksomheder, events og kulturbegivenheder i aktivering inden for markedsføring, sponsering, salg, produkter og co-branding.

Med vores erfaringer fra Roskilde Festival ved vi, at brandaktivering får størst værdi gennem events fremfor simpel logoeksponering. Vi har gode erfaringer fra eksempelvis mad- og drikkeområdet, hvor vi gennem en årrække har arbejdet med høje kvalitetskrav til økologi og øvrig bæredygtighed.

Med baggrund i erfaringerne fra arbejdet med Tuborg, Volkswagen, 3, AVIS, GoMore, Hummel og mange andre brands før og under Roskilde Festival tilbyder vi en platform, hvor vi kan hjælpe med at kickstarte, nytænke og videreudvikle dine kommercielle samarbejder i eventregi.

KONTAKT

info@rfexperience.dkinfo@rfexperience.dk
+45 78 74 40 00

Siden 2013 har RF Experience forsynet Folkemødet med ca. 90 lydanlæg samt el-materiel til opbygning af den store event.
Folkemødet på Bornholm