Vi arbejder med helhedsløsninger på store og komplekse events

RF Experience arbejder med gennemførte helhedsløsninger på store og komplekse events. Vores erfaring og viden kommer især fra arbejdet med Roskilde Festival, som vi dermed sætter i spil i nye sammenhænge.

Vi skaber helhedsoplevelser, hvor fællesskabet er i centrum, og hvor kunst, kultur og aktiv deltagelse går hånd i hånd. Ambitionen er at udvikle fællesskaber, der flytter mennesker. Derfor vil kunden med os opleve at få en engageret og aktiv medspiller, fordi det er vores erfaring, at de bedste oplevelser udvikles og skabes i fællesskab.

Vores kerneområder er oplevelsesdesign, logistik, viden, salg og partner-aktivering og event-sikkerhed. Og vi er specialister i at arbejde på tværs af dem. Det særlige ved os er nemlig, at områderne for os er viden- og kompetencefelter, hvor vi arbejder sammen på tværs af fagligheder mod samme mål og opgave.

Vi varetager gerne alle dele af arbejdsprocessen: fra den indledende idéudvikling, skærpelse af konceptet og planlægning ned til mindste detalje, over opstilling, eksekvering og nedtagning, til evaluering, rapportering og dokumentation. Og vi vil meget gerne høre fra dig, uanset om du er interesseret i hele pakken eller enkelte af vores kompetencer.