Vi samler alle vores kompetencer i helhedsløsninger

Foto: Longfei Wang

RF Experience arbejder med helhedsløsninger omkring planlægning og afvikling af store events. Med erfaringer fra Roskilde Festival skaber vi oplevelsesdesign i stor skala.

Vores erfaringer fra Roskilde Festival har givet os et skarpt blik for at skabe oplevelser, der kombinerer kunst, kultur og fællesskab. I oplevelsesdesign samler vi alle kompetencerne og designer nye oplevelser i stor skala. 

Vi kender de udfordringer, der er med at planlægge og afvikle store events og leverer helhedsløsninger, hvor vi varetager alle dele af processen fra idéudvikling og planlægning, over opstilling, afvikling og nedtagning, til rapportering og dokumentation.

Kunden kan også få rådgivning, konsulentassistance og projektledelse på dele af sit event – men altid set i forhold til overordnet koncept og ambition.

Vores arbejde er baseret på værdier som fællesskab og engagement, hvilket også afspejler sig i vores tilgang til oplevelsesdesign. For os er mødet mellem mennesker essentielt. Her opstår fællesskabet, glæden og lysten til at gå nye veje. Vi har en holdning til vores omverden, og publikum bliver ikke kun underholdt; de får også udfordret deres verdensbillede og anskuelser.

 

KONTAKT

info@rfexperience.dkinfo@rfexperience.dk
+45 78 74 40 00

 

RF Experience leverer hvert år alt materiel til den spændende Rabalderfest, hvor Roskildes nyeste bydel Musicon viser, hvad de står for.
Musicon