Om os

Hvert år bygger vi i Roskilde Festival Gruppen en storby op fra bar mark. Byen er Roskilde Festival. En enestående begivenhed med et særligt fællesskab. Og også en midlertidig by med de samme services og den logistik, som vi kender fra hverdagen.

I RF Experience samler vi den viden og erfaring, vi har fra Roskilde Festival, og sætter den i spil i andre sammenhænge. 

Uanset om det gælder musik, kunst og kultur, el og sanitet, bæredygtighed, ledelse af frivillige eller rådgivning om og håndtering af sikkerhed, er vi klar til at omsætte den ekspertise, som arbejdet med Roskilde Festival giver os. 

Gennem hele året skaber og understøtter vi store arrangementer og events af høj kvalitet. Og vi bidrager med såvel rådgivning og viden på alle de områder, hvor vi gennem årtier har udviklet særlige kompetencer.

De bedste oplevelser og løsninger udvikles i fællesskab
Vi leverer ikke standardløsninger, men skræddersyr de enkelte løsninger, så de passer til jeres behov. Og vi kan løfte alle dele af processen: fra idé- og konceptudvikling, over planlægning og afvikling, til evaluering, rapportering og dokumentation.

I alt hvad vi laver, er det vores ambition at udvikle fællesskaber og gøre en forskel. Vi sætter en ære i at være en engageret og aktiv medspiller for vores kunder – fordi det er vores erfaring, at de bedste oplevelser udvikles og skabes i fællesskab.

Almennyttig virksomhed
RF Experience er del af den almennyttige virksomhed Roskilde Festival Gruppen.  Vi bidrager til, at Roskilde Festival Gruppen kan efterleve sit formål om at skabe nye muligheder for børn og unge gennem konkrete økonomiske bidrag.

I RF Experience samler vi den viden og erfaring, vi har fra Roskilde Festival, og sætter den i spil i andre sammenhænge.