Kursus: Tryghed og værtskab i en tid med corona

Samler I mange mennesker, som jeres personale skal skabe gode oplevelser for i trygge rammer? Vi træner jeres personale i værtskab i en tid med Covid-19.

På et tretimers kursus ruster vi jeres personale til at kunne påtage sig værtsrollen på en naturlig, positiv og overbevisende måde, både til hverdag og i en særlig tid med specielle retningslinjer og dermed flere restriktioner.

Vores sikkerhedseksperter vejleder jer i, hvordan I kan skabe en tryg og imødekommende atmosfære for gæster og besøgende. Og hvordan I samtidig kan sikre, at retningslinjer omkring COVID-19 bliver overholdt.

Vi tager udgangspunkt i det gode værtskab som teori og metode. Vi ser blandt andet på, hvordan man etablerer en god relation til gæster, hvordan man skaber et trygt rum og nedtrapper konflikter, og hvordan man kan motivere til, at retningslinjer bliver fulgt med dialog og smil frem for løftede pegefingre.

Vi gennemgår også gældende lovgivning og de aktuelle retningslinjer, der gælder for netop jeres branche ifm. COVID-19 og ser på, hvad det betyder for jer i praksis. Det giver jer også et godt fundament, når I skal videreformidle budskaberne til andre.

Underviserne har alle en høj faglighed og masser af hands-on-erfaring, og de er vant til at træne og vejlede andre i de metoder, der knytter sig til det gode værtskab.

Gennem hele året træder vi til med professionelt værtskab når kultur- og sportsinstitutioner, kommuner og private aktører samler mange mennesker. Kurset her retter sig mod jer, der ønsker at give jeres eget servicepersonale ekstra redskaber i værktøjskassen, når de skal skabe trygge rammer for kunder, gæster, besøgende eller borgere, der samles på jeres områder.

Kurset tilpasses individuelt ud fra jeres situation og behov og varer 3-4 timer.

Pris
For kurser med op til 20 deltagere er prisen 10.000,- ekskl. moms og transport.