Kursus: Professionel certificering

Det populære event-sikkerhedskursus, som vi har afholdt i den seneste årrække, er nu tilbage i en opdateret form og på dansk.

Kurset finder sted to gange: 7.-11. februar og 7.-11. marts 2022.

RF Experience afholder det internationale kursus i eventsikkerhed med danske instruktører. Efter gennemførelse modtager kursisten et Professional certificate udstedt af Edinburgh Napier University ved Mind Over Matter Consultancy. Kurset giver 5 ETCS-points.

Kurset udvikler deltagernes forståelse for arbejdet med crowd safety management. Med afsæt i lovgivning og danske samt udenlandske vejledninger udvikles deltagernes forståelse for at skabe trygge begivenheder, hvor der samles mange mennesker.

Målgruppe
Kurset er målrettet personer, der arbejder med planlægning eller godkendelse af sikkerhed ved begivenheder af alle størrelser og typer.

Både myndigheder og private aktører deltager med fordel på kurset, og netop denne blanding giver ekstra udbytte for deltagerne.

Indhold
Hen over fem hele dage arbejdes der med flere af de essentielle temaer inden for crowd safety management. Det drejer sig om følgende: crowd management planning, lovgivning, risikovurdering, beredskabsplanlægning og publikumsbevægelser.

Indhold:

  • crowd management-planlægning
  • lovgivning
  • risikovurdering
  • beredskabsplanlægning
  • publikumsbevægelser

Sted og pris:
Kurset finder sted to gange: 7.-11. februar og 7.-11. marts 2022.

Kursusdagene er fra kl. 9.00-17.00 (fredag til kl. 16.00)

Foregår hos Roskilde Festival, Havsteensvej 11, 4000 Roskilde.

Hele kurset foregår på dansk.

Pris for hele kurset er kr. 15.900 ex moms. Prisen er inklusiv forplejning alle dage.

Vil du være med, så meld dig til på safety@rfexperience.dksafety@rfexperience.dk.