Tidligere ConCom Safety

Tidligere ConCom Safety

RF Experiences event-sikkerhed leverer alt fra den grundlæggende, systematiske sikkerhedsplan til adgangskontrol, pladsanvisning, opsyn med gæster og indgange.

For os består event-sikkerhed af en lang række elementer, der tilsammen bidrager til helhedsoplevelsen. Bl.a. er det en central tilgang i vores arbejde, at vi tror på mennesker, vi har tillid til, at de vil det bedste for den oplevelse, de har valgt at deltage i, og tænker sig om i den måde, de færdes på.

Det er udgangspunktet både i vores planlægning og i mødet med publikum. Derfor har vi fokus på helheden i kundens arrangement, og derfor møder vores sikkerhedsteams altid kundens gæster med et smil, sørger for at skabe tryghed, adviserer publikum og sender dem godt hjem.

Vi har leveret crowd safety management og sikkerhedsplaner til alt fra festivaler og højrisikofodboldkampe til klassiske koncerter og Eurovision og kan rådgive både arrangører, sponsorer, bands, festivaler og spillesteder i projektstyring, eventsikkerhed, afvikling og dokumentation.

Vi arbejder aktivt for at professionalisere og udvikle sikkerhedsbranchen, deltager i forskning og sikrer bl.a., at vores personale ved ansættelsesstart gennemgår et uddannelsesforløb, der både indeholder praktisk læring og teoretisk viden om blandt andet publikumspsykologi, publikumsdynamik og hændelseshåndtering.

Blandt de kunder og arrangementer, vi har leveret løsninger til er: Live Nation, Danmarks Indsamling, Eurovision, Telia Parken, Horsens & Friends, Danmarks Radio, Copenhagen Music, Nordisk Film TV og TV2.


KONTAKT
safety@rfexperience.dksafety@rfexperience.dk
+45 70 22 07 15

Læs mere

I 2014 byggede RF experience en 4,2 km lang racerbane til Dansk Røde Kors og Thorkild Thyrrings store racerløb for Roskilde Kommune
Racing Festival i Roskilde