Logistik

RF Experience rådgiver og vejleder jer om logistikløsninger helt fra begyndelsen, når de første løse planer lægges. Vi kvalificerer rammerne og rådgiver om behov for materiel i forhold til alle aspekter af et event: parkering, indgangsområder, sceneområder, overnatning, bespisning, sanitet mm. På samme måde kan vi hjælpe i forbindelse med indretning af andre former for midlertidige uderum.

Med os får I ikke bare en leverandør, men en professionel rådgiver med en viden og erfaring der kan hjælpe jer med at skabe den bedste oplevelse – også gennem valg af materiel.

Vi træder også ind som samarbejdspartner og etablerer de grundlæggende rammer inden for stort set alle forhold som el, VVS, renovation, hegn og afspærring, køkkenfaciliteter, telte, boder, scener, backstage-område m.m.

Sammen med jer bygger vi altid op med blik for, at området indrettes mest hensigtsmæssigt ift. mulighederne for at bevæge sig rundt og den ønskede helhedsoplevelse.

RF Experience har fuldtidsansatte elinstallatører, elektrikere og vvs’ere samt en lang række medarbejdere, der på freelancebasis træder til, når vi har behov for at sammensætte hold, der kan løfte store logistikløsninger.

Vi ønsker at udvikle bæredygtige logistikløsninger. Vi arbejder tæt sammen med forskningsinstitutter som DTU og TEC og leverandører inden for bæredygtige løsninger, ligesom vi er en del af det europæiske netværk GoGroup, der deler viden om bæredygtige løsninger. På den måde udbygger vi hele tiden vores knowhow og vores kompetencer inden for bæredygtighed og grøn omstilling, og vi trækker gerne på den viden i vores rådgivning.

RF Experience hører til blandt landets største udbydere af logistik til midlertidige events – men vi bidrager også med løsninger i andre midlertidige sammenhænge, for eksempel i forbindelse indretning af udendørsrum.