Uddannelse og autorisation

Vi har som en af de få aktører på markedet et akademisk fundament for vores sikkerhedsrådgivning

RF Experience arbejder ikke blot med udgangspunkt i solid praktisk erfaring. Vi har som en af de få aktører på markedet et akademisk fundament for vores sikkerhedsrådgivning. Vores rådgivere er uddannede i Crowd Safety Management fra det internationalt anerkendte Bucks New University i England, som bl.a. har grundlagt International Centre for Crowd Management and Security Studies, og vi holder os løbende opdateret på relevant forskning. Alt sikkerhedspersonale i RF Experience uddannes i publikumspsykologi, publikumsdynamik, hændelseshåndtering, gældende dansk lovgivning på området mv.

Ydermere autoriseres personalet af Rigspolitiet som kontrollører.

RF Experience afholder løbende træning af nye sikkerhedsværter, certificeringsgivende kurser og kurser i eventsikkerhed.

RF Experience har medvirket til at skabe International Safety Training Association, som er en sammenslutning af uddannelsescentre for sikkerhedsfolk i Europa. Denne sammenslutning er skabt for at dele viden og standarder, men også for at kunne præge branchen til gode uddannelsesstandarder.