Sikkerhedsværter

RF Experience’s sikkerhedspersonale består af cirka 250 sikkerhedsværter.

Alt sikkerhedspersonale i RF Experience er uddannet i publikumspsykologi, publikumsdynamik, hændelseshåndtering og andre områder, som er relevante for at kunne udføre crowd safety management korrekt.

Når RF Experience leverer personale til eventsikkerhed og i andre sammenhænge, hvor mange mennesker mødes, sørger vi for bedst muligt at matche profilen på de mennesker, der er til stede.  Vi møder mange forskellige mennesker til den brede vifte af events, vi arbejder med. Derfor sammensætter vi vores personalegruppe differentieret, så vi til de enkelte arrangementer har personale, der matcher det specifikke event. Vi kalder vores personale for sikkerhedsværter, fordi venligt og trygt værtskab er en væsentlig del af en samlet sikkerhedsydelse.  

Fra planlægning til køstyring
RF Experience kan hjælpe med at lede opgaven med at sikre jeres event, eller vi kan levere personale til at varetage service og sikkerhed til events eller andre sammenhænge, hvor mange mennesker mødes. Vi har ekspertise i at drive et backstage-område, varetage pladsanvisning, servicere indgange, holde opsyn med gæster, varetage frontstage-sikkerhed, køstyring og stort set alt andet, man kan tænke sig i forbindelse med, at mange mennesker samles på ét sted.