Brug os når mange mennesker skal samles trygt og sikkert

Når mange mennesker skal samles – uanset om det gælder i offentlige rum eller ved events – højnes sikkerheden betragteligt, når man arbejder med flere elementer på samme tid, f.eks. indretning, kapacitetsudregning, brugerinddragelse, dialogsøgende kompetent værtskab osv.  

En central tilgang i vores arbejde med sikkerhed er, at vi tror på mennesker. Vi har tillid til, at de vil det bedste for den oplevelse, de har valgt at deltage i. Derfor tager vores arbejde med sikkerhed altid afsæt i dialog med mennesker, og vores sikkerhedspersonale møder altid kundens gæster respektfuldt og med venlighed.

RF Experiences sikkerhedspersonale har gennemgået et uddannelsesforløb, der indeholder både praktisk læring og teoretisk viden om blandt andet publikumspsykologi, publikumsdynamik og hændelseshåndtering.

Vi arbejder aktivt for at professionalisere og udvikle sikkerhedsbranchen.

RF Experience har leveret crowd safety management og sikkerhedsplaner til alt fra festivaler over fodboldkampe og klassiske koncerter til åbning af metroens Cityring. Fra vores flere end 200 årlige sikkerhedsjobs samt fra Roskilde Festival har vi årtiers solid erfaring med bl.a. planlægning, projektering, myndighedsdialog, kapacitetsberegning, projektstyring, eventsikkerhed, køhåndtering, afvikling og dokumentation.