Kim Larsens mindekoncert

På blot 6 dage fik RF Experience, i samarbejde med Nordisk Film TV, skabt rammerne for en stor mindekoncert for Kim Larsen på Rådhuspladsen i København, som blev vist live på DR1.

SERVICES

Oplevelsesdesign, logistik, event-sikkerhed, viden

PUBLIKUM

35.000

STED

Rådhuspladsen, København

På blot 6 dage fik RF Experience, i samarbejde med DR og Nordisk Film TV, skabt rammerne for en stor mindekoncert for Kim Larsen på Rådhuspladsen i København.

Normalt går der måneder med planlægning af et arrangement af denne størrelse. Men i forbindelse med denne mindekoncert skulle al planlægning komprimeres til blot 6 dage, og endda uden at kende et max. antal deltagere. Det blev løst i en meget intens proces med et særdeles tæt samarbejde mellem faglighederne i RF Experience og samarbejdspartnerne og relevante myndigheder såsom Københavns Kommune, Politi og beredskab mv., som alle hver som en arbejdede i fællesskab for at det skulle lykkes – og det gjorde det!

Vi er utrolig stolte over det resultat, vi var med til at skabe, og det blev en flot og mindeværdig aften.

Jeres fælles og individuelle tilgang til hvert af jeres områder og gennemsyrede faglighed er unik. Teamet og teamworket var sammentømret af tillid og med stor respekt for hinanden. Perfekt afbalanceret, så vi alle havde en ro i maven og med plads til smil og spas i de få, men travle timer – på de kun 6 dage vi havde til at udrette miraklet.
Kaare Breinholt, Wishbone