1. maj i fælledparken

SH Luftfoto / Stiig Hougesen ©

Siden 2011 har RF Experience arbejdet tæt sammen med LO Hovedstaden om at arrangere det traditionsrige 1. maj-arrangement i Fælledparken.

SERVICES

LOGISTIK, OPLEVELSESDESIGN, VIDEN, EVENT-SIKKERHED

 

PUBLIKUM

10.000

STED

FÆLLEDPARKEN

Siden 2011 har vi arbejdet tæt sammen med LO Hovedstaden om at arrangere det traditionsrige 1. maj-arrangement i Fælledparken, der hvert år tiltrækker titusindvis af deltagere fra både politiske organisationer, fagforeninger og helt almindelige mennesker, der nyder en fridag med taler, politiske diskussioner, musik og mad og drikke fra de mange boder og telte.

Vores overordnede opgave var at få samlet og få skabt synergier mellem alle leverandører til arrangementet, herunder også at sikre overenskomster for alle medarbejdere. Vi leverede således en totalproduktion på alt, bortset fra talerne.

En af vores vigtigste opgaver har været at hjælpe med at optimere pladsen og dermed deltagernes oplevelse. Den opgave har vi løst ved at inddele Fælledparken i tematiske områder – f.eks. en faglig, en politisk og for ungdomsorganisationer – så det er blevet lettere og mere overskueligt at bevæge sig rundt i området.

Med baggrund i Roskilde Festivals musikprofil har vi også stået for at booke bands til hovedscenen, hvor vi med et miks af lovende upcoming-navne og velkendte, etablerede bands og solister har givet musikprofilen kant, samtidig med at den folkelige appel er blevet bibeholdt. Og for at styrke bæredygtigheden har vi været med til at indføre pant på krus og økologisk mad på pladsen.

Ud over at stå for al produktion og logistik, herunder etablering af el, vand og toiletter og opsætning af boder, scene, lyd og lys, er et særligt fokuspunkt at servicere teltholderne enkeltvis og sikre, at nødvendige elementer som el, vvs og borde er på plads. Her og i alle andre dele af produktion og afvikling leverer vi rammerne, så de kan koncentrere sig om deres kerneindhold.

Besøg 1.maj siteBesøg 1.maj site