Hvem er RF Experience Safety

Når RF Experience Safety leverer personale til at udføre event-sikkerhed, går vi ind for at møde gæsten på dennes niveau. Vi møder mange forskellige mennesker til de forskellige typer shows, helt fra højrisiko fodboldkampe til klassiske koncerter. Derfor er det vigtigt at personalet er sammensat af en bred type mennesker. Personalet er freelance medarbejdere som alle arbejder i RF Experience Safety fordi de har et ønske om at levere kvalitet og sikre events.

Fra planlægning til køstyring
RF Experience Safety kan hjælpe med ledere, eller kan levere hele personaledelen til at varetage service og sikkerhed til events. De har ekspertise i at drive backstage, pladsanvisning, indgange, opsyn med gæster, forscene sikkerhed, køstyring og stort alt andet man kan tænke sig i forbindelse med at mange mennesker samles på et sted.

Uddannelse

RF Experience Safety samarbejder med Bucks New University som er grundlægger af International Center for Crowd Management and Security Studies. Her uddannes vores konsulenter og ledere i eventsikkerhed. Det gør vi for at sikre at de har den førende internationale viden, men for at sikre at vi fastholder dansk viden gennemgår alt personale ligeledes vores egen uddannelse i eventsikkerhed.

Alt personale i RF Experience Safety uddannes i publikumspsykologi, publikumsdynamik, hændelseshåndtering og mange andre områder som er relevant for at kunne udføre Crowd Safety Management korrekt.

Ydermere autoriseres personalet af Rigspolitiet som kontrollører.

RF Experience Safety har været med til at skabe International Safety Training Association, som er en sammenslutning af træningscentre i Europa. Denne sammenslutning er skabt for at dele viden og standarder, men også for at kunne præge branchen til gode uddannelsesstandarder.