RF EXPERIENCE

Vi er en fuld-service non-profit organisation, som specialiserer sig i planlægning og organisering af store events

Vi leverer ikke standardløsninger, men skræddersyr den enkelte oplevelse efter kundens behov ud fra følgende services:

Vi skaber helhedsoplevelser

Siden starten i 1971 har Roskilde Festival udviklet sig til Nordeuropas største festival, der årligt tiltrækker 130.000 gæster, musikere og frivillige. Målt på indbyggertal er Roskilde Festival i denne uge Danmarks største by, som bliver bygget op helt fra bunden og pillet ned igen hvert år. 

Vi er en selvstændig non profit-organisation under Fonden Roskilde Festival, der omsætter den viden, erfaring og ekspertise, som arbejdet med denne unikke internationale begivenhed genererer, til at skabe store og komplekse arrangementer og events. RF Experience er en involverende og aktiv medspiller med holdninger forankret i Roskilde Festival-gruppens værdier, derfor kan vi komme med kvalificerede input i alle arbejdsfaser – uanset om du vil have hele pakken, leje hegn til en byfest, hyre sikkerhedsfolk til en koncert, få en af vores konsulenter ud til en workshop eller noget helt femte. 

Vi skaber helhedsoplevelser, der flytter mennesker gennem musik, kunst, kultur og aktiv deltagelse. Det gør vi med fokus på oplevelsesdesign, udvikling, kreativitet, kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed. RF Experience kan løfte alle dele af processen: fra idé- og konceptudvikling, over planlægning og afvikling, til evaluering, rapportering og dokumentation. 

Jacques Holst ©